De weg naar een lichamelijk en geestelijk gezonde hond gaat verder.

 

Basisoefeningen

De trainingen worden zo opgesteld dat men de jonge hond telkens zowel geestelijk als lichamelijk laat ontwikkelen. Tijdens de Jonge hond 1 training wordt er veel aandacht besteed aan wandelen aan losse lijn, het dicht bij jou wandelen, zelfbeheersingsoefeningen, oefeningen die de hond aan het denken zet en uitbreiden van de reeds gekende oefeningen. Voor de lichamelijke ontwikkeling zal men zien dat dit voor een hond die volop aan het groeien is minder evident is dan voor een pup. Net daarom is het belangrijk dat dit deel ook aan bod komt in de cursus. Uiteraard wordt alles op een positieve manier aangeleerd.

 

Theorie en praktijk

Wat er reeds geleerd werd, wordt nu gebruikt om zelf wat inzicht te krijgen in hoe oefeningen opgebouwd worden.

Wat doen we als de hond "aan het puberen is" en ons niet "wilt" begrijpen?

Er zal zowel theoretische als praktische informatie gegeven worden, waarbij de nadruk ligt op het bouwen aan een goede baas/hond relatie.

 

Praktisch

Honden kunnen aan de cursus deelnemen na het volgen van de puppycursus of na evaluatie van de hond en kennis van de eigenaar (eventueel na enkele privélessen). De cursus bestaat uit 8 lessen van 45 minuten en kost 120 euro.

Bij vraag wordt er een datum voor een nieuwe cursus vastgelegd, welke start met een minimum van 3 en maximum 6 lesvolgers. Indien u vragen heeft over de puppycursus, neemt u dan gerust contact op met Dogsupport.

 

Voor plaats en algemene uitleg zie cursus.

Vragen via contacteer-ons.

Aanmelding via contactformulier.